15 Eylül 2020 Salı

Honda N-One



Honda'nın Keicar modellerinden N-One yeni nesline kavuştu. Japonya'da bu segmentin gerekliliklerinden dolayı çok değişmemiş gibi duran otomobil aslında tamamen yeni bir araç.

Kutu gibi tasarımını koruyan otomobilin yuvarlak farları artık LED teknolojisi sunuyor. Yenilenen ön panjuru ilk nesil Civic'e göndermeler yapan N-One'ın tamponları ve stoplarının iç desenleri de değişmiş. Jantlar ve yeni renk seçenekleri de sunulan farklılıklar arasında.


N-Box ile birlikte tanıtılan platforma kavuşan aracın iç mekanında daha sportif duran bir gösterge paneli, daha şık direksiyon simidi, büyüyen dokunmatik ekran ve vites kolunun üstüne doğru göç eden havalandırma kumandaları bulunuyor. Ayrıca ön koltuklar da birbirlerinden ayrılmış.

Kaputu altında turbo beslemeye sahip, 0.66 litre hacimli bir motor bulunduran N-One'ı eskiden olduğu gibi iki veya dört tekerlekten çekişli olarak almak mümkün. CVT yine standart olsa da en üst donanım paketinde artık 6 ileri vitesli manuel şanzıman da tercih edilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder