18 Ağustos 2020 Salı

Mahindra Thar


Mahindra, Hindistan'ın Jeep Wrangler'ı olarak tanımlanabilecek modelini tanıttı. Görünüm olarak A.B.D. merkezli üreticinin modeline çok benzeyen otomobilde iki motor seçeneği sunulacağı açıklandı.

Wrangler'ın hafifçe makyajlanmış bir versiyonu gibi görünen araçta kullanılan yuvarlak farlar, dik ön panjur ve kaputun genel yapısı Jeep modeline çok benziyor. Tamponları bu aracınkinden kalın olan Thar'ın çamurlukları da plastik kaplı. Ayrıca modelde üç farklı tavan opsiyonu bulunuyor.


Siyah plastikler bütünü olarak tanımlanabilecek iç mekanda yuvarlak havalandırma ızgaraları ve orta konsolun üzerine yerleştirilmiş dokunmatik ekranla yine Jeep'e göndermeler yapan araçta çekiş geçişi bir kol yardımıyla yapılıyor. Dört kişilik oturma kapasitesi sunan Thar'ın ön yolcu konsolunda da Wrangler'ı anımsatan bir plaka bulunuyor.


41.8 derece yaklaşma, 36.8 derece uzaklaşma ve 27 derece askı açısına sahip olan araç yerden 226 mm yükseklikte ve 650 mm derinlikte sudan geçebiliyor. 2 litre hacimli turbo benzinli ve 2.2 litre hacimli turbo Diesel ünitelerse sırasıyla 152 ve 132 beygir güç üretebiliyor.

5 yorum:

  1. jeep'in yerinde olsam babalık testi yaptırırdım.

    YanıtlaSil
  2. ilk fotoğrafı yapan shopçu kör oldu. tükürükle yapıştırdılar herhalde?!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O yine iyi olanı. Çok daha kötü olanlar var :)

      Sil
    2. biliyom sen bültenlerden seçiyon zaten ^_^

      Sil
  3. Yalnız belli bir dönem isim hakları Mahindra'nin elindeymis ben demiyorum

    https://tr.motor1.com/news/439474/jeep-wrangler-gorunumlu-mahindra-thar/

    ;)

    YanıtlaSil