21 Ağustos 2020 Cuma

Wuling Victory


GM'in Çin'de kurduğu markası Wuling yeni MPV modelini tanıttı. Modern bir görünüme sahip aracın iç mekanı da sadeliğiyle dikkat çekerken kaputu altında güçlü bir motor seçeneğinin bulunmaması ilginç.

Köşeli hatlara sahip tasarımıyla dikkat çeken aracın ön bölümünde geniş panjur ve Hyundai modellerini hatırlatan çift katlı farlar görülebiliyor. Kapı kollarından geçen karakter çizgisini stoplara kadar taşıyan aracın tavan rayı da hemzemin tasarımıyla gözlerden kaçmıyor.


Arka kısımda küçük bir spoiler, yüzgeç anten ve LED stoplarla bizleri karşılayan otomobil neredeyse hiç çıkıntı yapmayan bir arka tampona sahip. Victory'nin boyu 4.875, eni 1.880, yüksekliği 1.700 mm olarak açıklanırken aks mesafesi 2.800 mm.

İç mekanı ferah görünen aracın ön bölümünde iki kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, geniş dokunmatik ekran, çift renkli plastik kaplamalar ve metal görünümlü trim parçaları kullanılmış. Üç koltuk sırası sunan MPV 6 kişilik oturma kapasitesine sahip.


Kaputu altında birden fazla motor seçeneği sunacak olsa da ilk olarak en güçlü ünite tanıtıldı. 1.5 litre hacimli, turbo beslemeye sahip, benzinli motor 150 beygir güç üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder