7 Mayıs 2020 Perşembe

Lamborghini Huracán EVO RWD Spyder


Lamborghini'nin ürün gamı çeşitlenmeye devam ediyor. Ocak ayında arkadan itişli seçeneği tanıtılan Huracán EVO'nun şimdi de üzeri açıldı. Modelin farklılıkları sanırım kimseyi şaşırtmayacaktır.


Ön ve arka yüzünde sabit tavanlı kardeşinde bulunan detaylar aynen kopyalanan Spyder seçenek, tavan ve kaput bölümünün farklılaşmasıyla dikkat çekiyor. Artık bir camın altında olmayan motor yan tarafa yerleştirilen ve gerektiğinde yükselip genişleyebilen hava girişleriyle nefes alıyor. Jantlarsa 19 veya 20 inç çaplı olarak alınabiliyor.

İç mekanında da tavanı açıp kapamaya yarayan düğme dışında bir değişiklik sunmayan otomobil bu işi 50 km/s sürate kadar gerçekleştirebiliyor. 1.509 kg ağırlığa sahip model, coupé kardeşinden 120 kg daha ağır.


5.2 litre hacimli V10 motoru 610 beygir güç, 560 Nm tork üretebilen otomobilde 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman kullanılıyor. 0'dan 100 km/s sürate 3.5 saniyede ulaşabilen aracın 200 km/s sürate ulaşması 9.6 saniye sürüyor. Maksimum süratse 324 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder