8 Mayıs 2020 Cuma

Kia Mohave


Bütün bu karmaşanın arasında ortaya yeni versiyonları çıkan araçalra bir tane daha katılım oldu. bu sefer Kore'ye gidiyoruz. Kia'nın büyük SUV modeli Mohave heybetli görünümüyle bizlerle.

Merdiven şasiye sahip bir SUV olan Mohave köşeli hatlarıyla dikkat çekiyor. Dik burun kısmında yer alan dörtgen biçimli LED farlar, yine LED teknolojisi sunan sis farları ve çıkıntılı kaput güçlü bir duruş sağlıyor. Yan bölümde hafifçe şişirilen çamurlukları dolduran 20 inç çaplı jantlar görülebiliyor.


Çift renkli tavan rayları, yan basamaklar ve yüzgeç antenin haricinde arka bölüme biraz da sportiflik katmak isteyen Kia, tavana bir spoiler, tampon altınaysa dört adet sahte egzoz çıkışı eklemiş. Genişlik boyunca uzanan LED stopların iç desenleri farlara göz kırpıyor.

İç mekanı sade bir duruşa sahip olan SUV üç koltuk sırasına sahip. Dört kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve geniş dokunmatik ekrana sahip Mohave'nin kumanda düğmeleri düzenli bir şekilde yerleştirilmiş. Sürüş modu seçme butonuysa vites kolunun arkasına eklenmiş.


Kaputu altında 3 litre hacimli, turbo Diesel bir V6 yer alan otomobil 260 beygir güç, 560 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve 8 ileri vitesli otomatik şanzıman da standart donanımda yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder