4 Şubat 2020 Salı

Škoda Vision IN


Ülkelerin pazarları büyüdükçe markalar tarafından bu bölgelere gösterilen ilgi de artıyor. Volkswagen grubunun yakından incelediği Hindistan da son zamanlarda göze girmeyi başaran yerlerden.

Hindistan'a özel bir SUV geliştireceğini açıklayan Škoda'nın Vision IN konsepti bu otomobilin bir ön gösterimi. B segmentinde yer alacak model bu haliyle 4.256 mm boya, 1.589 mm yüksekliğe ve 2.671 mm aks mesafesine sahip.


Markanın köşeli hatları ve çift katlı far yapısını koruyan konseptin geniş ön panjuru aydınlatmalı bir yapıya sahip. Sportif duran ön tampon, 19 inç çaplı jantlar, siyah renkli gövde korumaları, yine çift katlı tasarlanan stoplar ve ön kısmı aynalayan arka tampon diğer detaylar.

İç mekanda dört adet tekli koltuğa sahip olan modelde geniş dokunmatik ekran ve dijital gösterge panelinin yanında çift katlı bir ara konsol kullanılıyor. Hatta bu konsol arka koltukların arasına doğru devam ediyor. Sabit kafalıklı koltuklarda Vision IN arması aydınlatılmış.


Kaputu altında 1.5 litre hacimli tanıdık TSI motor kullanan konsept 150 beygir güç, 250 Nm tork üretebiliyor. 7 ileri vitesli DSG ile 0'dan 100 km/s 8.7 saniyede ulaşabilen modelin maksimum sürati 195 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder