7 Şubat 2020 Cuma

Chrysler Pacifica


Chrysler, dört yılın ardından MPV modeli Pacifica'yı makyajladığını açıkladı. Chicago'da sergilenen araç geçmişte kullandığı motor seçenekleriyle üretilecek olsa da donanımda geliştirmeler yapılmış.

Ön panjuru genişletilen aracın LED farları küçültülürken tamponda yer alan aydınlatmalar da yeni. LED stopları da yenilenen otomobilin bu ünitesi artık bagaj kapağı üzerinde birleşiyor. Yeni donanım seçenekleri daha bol kromaj veya siyah renkli dış trim parçalarıyla alınabiliyor.


İç mekana geçildiğinde, ön bölümde yeni bir ara konsol olduğu görülebiliyor. USB C girişleri ve temassız şarj ünitesi de donanıma eklenirken en üst pakette süet tavan döşemesi ve karamel renkli deri döşeme sunuluyor. Bu araçta iki adet küçük yastık da yer alıyor. Uconnect 5 yazılımıyla donatılan dokunmatik ekransa artık 10.1 inç büyüklüğünde.

Güvenlik donanımına radarlı hız sabitleme, otomatik uzun farlar, yaya algılama özellikli otomatik fren ve şeritte kalma yardımcısı eklenen Pacifica'nın camları ve fitillerinde yapılan iyileştirmeyle kabin daha sessiz hale getirilmiş.


Kaputu altında 3.6 litre hacimli V6 motorun standart ve şarj edilebilir hibrit seçenekleri sunulmaya devam eden model dört tekerlekten çekişli olarak da alınabiliyor. Bu araçlar diğerlerinden 20 mm daha yüksek bir süspansiyon sistemi sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder