5 Şubat 2020 Çarşamba

Troller TX4


Ford Brezilya'nın kurduğu bir marka olan Troller şimdiye kadar T4 isimli modeliyle off road sevenlerin karşısındaydı. Şimdiyse aileye yeni bir araç eklendi. Daha donanımlı TX4.

Görünüm olarak kardeşinden farkı olmayan aracın basit fakat uçuk tasarımı dikkat çekici. Yuvarlak farlar, 17 inç çaplı jantlar ve düz paneller, 3 kapılı arazi aracının ilginç görünümünü oluşturuyor. Farklı parçalarda kullanılan farklı renklerin de ilginç duruşa katkı yaptığını söyleyebiliriz.


İç mekanı da dışı gibi basit bir tasarıma sahip olan modelin birçok parçası Ford modellerinden tanıdık. Önceki nesil Fiesta'lardan alınmış gösterge paneli ve orta havalandırma çıkışlarından Ranger'da kullanılan ayna ve çekiş sistemi kumanda butonları, hatta kapı kolları gözlerden kaçmıyor.


Kaputu altında da eski Ranger Wildtrak'in 3.2 litre hacimli, 5 silindirli turbo Diesel motorunu barındıran TX4, 200 beygir güç, 470 Nm tork üretebiliyor. Aracın T4'ten farkıysa 6 ileri vitesli otomatik şanzıman ve arka diferansiyel kilidini standart olarak sunması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder