15 Şubat 2020 Cumartesi

Shelby Signature Series Mustang


Şayet standart Ford Mustang seçenekleri sizler için yeterince güçlü değilse Shelby'nin iyi haberleri var. Yine kendi ürünü olan ve makyaj öncesi yüze sahip GT500'den bile güçlü bir Mustang modeli tanıtıldı. Araçtan sadece 50 adet üretilecek.


İlk bakışta tanınabilen özel modelin ön bölümünde splitter, iki çift deflektör, Shelby armalı panjur ve çift yarıklı kaput bulunuyor. Yan bölümde 20 inç çaplı dövme alüminyum jantlar, farklı yan etekler ve Carroll Shelby imzası görülebilirken arkada yeni egzoz çıkışları ve orta bölümü uzatılmış spoiler bulunuyor.


İç mekanda, özel desenlere sahip deri koltuklar ve orta konsulun üst bölümüne eklenmiş üç analog gösterge dışında koltuk sırtlıkları, paspaslar ve ön yolcu konsolunda Carroll Shelby imzaları bulunuyor. Ayrıca kapı eşiklerinde bulunan Shelby yazıları da ışıklandırılmış.


Kaputu altında 5 litre hacimli V8 motorun kompresör beslemeli bir versiyonu bulunan otomobil 825 beygir güç üretebiliyor. Ayrıca güçlendirilmiş aktarma elemanları, yeni bir adaptif süspansiyon sistemi, Borla egzoz ve önde 6, arkada 4 pistona sahip, özel soğutma kanallı Brembo fren sistemi de donanıma eklenmiş.

1 yorum:

  1. Standart Ford Mustang modelleri benim için yeterli değildi. Shelby'nin bu haberleri bana gerçekten bir müjde gibi geldi.
    Teşekkürler Carroll Shelby International

    YanıtlaSil