11 Şubat 2020 Salı

Citroën C3


Citroën bu yıl yaşanacak B segmenti hatchback kapışmasına bütün markalar hazırlanıyor. Renault ve Peugeot gibi üreticiler segmente yepyeni nesillerle giriş yaparken Citroën, C3'ü makyajlamayı seçti.

Önden bakıldığında çift katlı far tasarımını koruduğu görünen otomobilin alt katta bulunan farları farklı tasarıma sahip. Ayrıca buraya doğru yönelen krom çıtalar Cxperience konseptine göndermeler yapmış. Daha uzun AirBump'lara kavuşan araçta yeni jant ve gövde rengi kombinasyonlarının yanında tavan grafikleri de sunuluyor.


İç mekanı neredeyse hiç değişmeyen C3'ün bu kısmında daha fazla yumuşak yüzeye yer verilmiş. Ön konsolda ahşap kaplama benzeri trim parçaları sunulurken daha açık renkli koltuk döşemeleri yeni dikiş desenlerine de kavuşmuş. Modelin yeni donanımları arasında ön park sensörleri de bulunuyor.

Kaput altında da bir sürpriz yok. 1.2 litre hacimli, benzinli motorun 83 ve 110 beygir güç üretebilen seçenekleri 5 ve 6 ileri vitesli manuel şanzımanla alınabilirken 1.5 litre hacimli Diesel ünite 100 beygir güçle ve 5 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulmakta. Ayrıca 110 beygir gücündeki araç 6 ileri vitesli tam otomatik şanzımanla da tercih edilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder