1 Ekim 2018 Pazartesi

Škoda Kodiaq RS


Paris otomobil fuarının yeniliklerinden bir tanesi de Škoda'nın en büyük SUV modeline eklenen sportif seçenek oldu. RS uzantılı otomobilin kaputu altındaysa beklenenin aksine bir Diesel motor görev yapıyor.


Dışarıdan bakıldığında siyah renkli ön panjur ve yan aynalar, biraz daha agresif görünen ön tampon, 20 inç çaplı jantlar, çift egzoz çıkışı ve arka reflektörler arasına eklenen kırmızı şerit gibi detaylara kavuştuğu görülebilen otomobilde elden geçirilmiş fren ve süspansiyon sistemleri de bulunuyor.


İç mekanda Alcantara döşemeler, sportif ön koltuklar, kontrast renkli dikiş iplikleri, metal pedal seti, karbon fiber benzeri trim parçaları ve alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi sunulan modelin tavan döşemesi de siyah renkli.


Kaputu altında 2 litre hacimli, çift turbo beslemeli, Diesel motor bulunan Kodiaq RS, 240 beygir güç, 500 Nm tork üretebiliyor. 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik süspansiyon sistemi ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte 0'dan 100 km/s sürate 7 saniyede ulaşabilen aracın maksimum sürati 220 km/s.

3 yorum:

  1. Benzinli olması gerekirdi.

    YanıtlaSil
  2. Skoda'nın RS ailesi, TR pazarına giriyor mu? En azindan yollarda görseydik be ağa!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir zamanlar geliyordu ama ÖYV'nin artmasının ardından pek geleceğini sanmıyorum.

      Sil