1 Ekim 2018 Pazartesi

Infiniti Project Black S


Paris'te Infiniti standında da bir yenilik olacak. Aslında ismini ve görünümünü önceden hatırladığımız bir araç olan Project Black S, organizasyona daha güçlü bir hibrit spor otomobil olarak geliyor.


Ana hatları değişmeyen araçta dev hava girişlerine sahip ön tampon ve yine ek hava çıkışlarına sahip kaput korunurken 21 inç çaplı jantlar da kullanılmış. Neon sarısı detaylara kavuşan konseptin yan etekler, difüzör ve dev spoiler gibi parçalarında geliştirmeler yapılırken çift egzoz çıkışı köşelere alınmış.


İç mekanda standart Q60 Coupé modellerni andıran otomobilin arka koltukları iptal edilirken önde sabit kafalıklı koltuklar ve dört noktadan bağlantılı emniyet kemerleri kullanılmış. Sarı detaylar ve vites konsolunda kullanılan karbon fiber üzerine eklenen elektrinok yardımcı kumandaları farklı dokunuşlar olarak görülebilirken modelin Renault Sport ile olan bağı da  özel üretim plakalarıyla belirtiliyor.


Kaputu altında çift turbo beslemeye sahip, 3 litre hacimli V6 motoru bulundurmaya devam eden otomobil üç elektrik motoru sayesinde 571 beygir güç üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate ulaşmasını 4 saniyeden çabuk tamamlayabilen otomobilin 1.775 kg'lık ağırlığıysa önde 380, arkada 360 mm çapa sahip karbon seramik fren diskleriyle durduruluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder