4 Ekim 2018 Perşembe

Audi SQ2


Audi'nin sportif model tanıtımları devam ediyor. Markanın küçük SUV modellerinden Q2, en güçlü seçeneği olan SQ2'ye kavuştu. Dikkat çekici performans sunan otomobilin görünümüyse abartıya kaçmamış.

Köşeli hatlarını koruyan aracın ön bölümünde daha agresif görünen panjur ve tampon dikkat çekerken 18 veya 19 inç çaplı olarak alınabilen jantlar, siyah renkte alınabilen yan aynalar, kapılarda yer alan Quattro armaları ve dörtlü egzoz çıkışı gözlerden kaçmıyor.


Önde 340, arkadaysa 310 mm çaplı fren disklerine sahip olan otomobilin yenilenmiş süspansiyon sistemi de 20 mm alçalma sağlamış.

İç mekandaysa daha sportif desteklere sahip koltuklar, farklı dikiş desenleri, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, metal pedal seti, karbon fiber trim parçaları modelin dinamik yapısını öne çıkarıyor.

Kaputu altında turbo beslemeye sahip, 2 litre hacimli, benzinli bir motor bulunan SQ2, 300 beygir güç, 400 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 4.8 saniyede ulaşılırken maksimum sürat 250 km/s'te sınırlandırılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder