22 Ekim 2018 Pazartesi

ATS GT


Son zamanlarda diriltilen üreticilerden olan ATS, geçtiğimiz yıl tanıttığı GT modelini sonunda piyasaya sürüyor. Firma ayrıca aracın sahip olduğu teknik özellikleri de bizlerle paylaştı.

McLaren modellerinin temelleri üzerine geliştirilen otomobilin ana hatlarına bakıldığında bu durum fark edilebilse de detaylara inildiğinde farklılıklar olduğu görülebiliyor. Daha sade bir ön bölüm sunan GT'nin arkasında yuvarlak stoplar, çift parçalı kaput camı ve ilginç görünümlü egzoz çıkışları var.


İç mekanı neredeyse baştan aşağı Alcantara kaplı olan otomobilde karbon fiber trim parçaları da bulunuyor. Dijital gösterge panelinin yanında şık metal kumanda düğmeleri dikkatli gözlerden kaçmıyor. Orta konsolda yer alan ve analog gibi görünen dijital göstergeler de farklı bir dokunuş.


Kaput altında McLaren raflarından alınan çift turbo beslemeli, 3.8 litre hacimli V8 motor kullanılıyor ve ünitenin iki farklı güç çıkışı sunuluyor. İlki 730 beygir güç, 780 Nm tork üretebilen motorun bir de 827 beygir güç, 950 Nm tork üretebilen seçeneği bulunuyor. Güç, arka aksa 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman ile iletilecek.

1 yorum:

  1. Aracın önü esinlenme değil bildiğin MP4-12C.. Arka Alfa Romeo 4C, iç kısım Ford GT çakması..


    Güzel ama.

    YanıtlaSil