28 Haziran 2018 Perşembe

Audi A4


Audi'nin en popüler modellerinden olan A4 sessiz sedasız makyajlandı. Mekanik yenilikler sunmayan modelde donanım olarak da büyük gelişmeler yaşanmamış. Otomobilin satışına 2018 yılının 3. çeyreğinde başlanacak.


Dışarıdan bakıldığında daha sportif bir görünüme kavuşan tamponla dikkat çeken otomobilin yeni jant seçenekleri de 16 ile 19 inç arasında çaplara sahip. S Line paketli araçlarda daha 3 boyutlu görünüm sunan bir ön panjur görev yaparken egzoz çıkışları daha köşeli hale gelmiş.


Yeni modelle birlikte alınabilen S Line Competition paketinde siyah renkli, 19 inç çaplı jantlar, arka kapılarda Audi logoları, daha sportif süspansiyon sistemi, kırmızı renkli fren kaliperleri, daha sportif koltuklar ve karbon fiber trim parçaları bulunuyor. Kaputun altındaysa bir güncelleme yapılmamış.

7 yorum:

  1. 2018 yilinin 3. Ceyregidir o klavye surcmesi olmus. O degil de yillardir takip ettigim bu populer blogta bile yorumlar cok azaldi. Nedeni otv mtv kur vs ile artan fiyatlara bagliyorum. Millet otomobilden sogudu.

    YanıtlaSil
  2. Onur bey sizce audi neden vw grubundan motor gucu olarak ayristirilmiyor neticede premium diye pazarlanan bir marka. Ornegin neden 1.5 benzinli motor 150 beygirle satiliyor? Bunu en azindan 170 vs beygir yapsa da ayrissa daha mantikli olmaz mi? Ayni gucu skodada kullanilan motor da veriyor audi de kullanan da. Sadece tsi a f harfi ekleyip tfsi yapiyor is bitiyor. Enteresan gercekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Motor gücü olarak ayrışıyor daha üstte yer alan markalar. Yalnız bunu aynı motorla değil daha büyük hacimle yapıyorlar. Passat ve Superb gibi araçlarda 6 silindirli motor kullanılmıyor örneğin.

      Sil
  3. Bir arabanın dışı neden 2005'ten beri aynı olur?

    YanıtlaSil
  4. Onurum 2018 yılındayız paşam ;)

    YanıtlaSil