13 Eylül 2017 Çarşamba

Kia Proceed


Kia'nın gelişim hızına yetişmek zor. Güney Kore merkezli üretici bu yıl Frankfurt'ta tanıttığı Proceed konseptiyle Pro_cee'd ailesinin gelecekte sahip olacağı yüzü de bizlere göstermiş oluyor. Haberler iyi.

Stinger'ı andıran bir burun yapısına sahip olan otomobilde geniş bir ön panjur, agresif bir ön tampon ve şık LED farlar görev yapıyor. Yan aynalar yerine kameralar görev yaparken 20 inç çaplı jantlar, geniş çamurluklar, gizli kapı kolları ve çerçevesiz kapı camları sportif görünüyor.


Geniş yan eteklerle güçlü görünüm sürdürülürken B sütununun olmaması ve arkaya gittikçe daha hızlı alçalan tavan çizgisi aracı olduğu yerde hız yapıyormuş gibi göstermiş. İnce uzun LED stoplar ve en az öndeki kadar agresif görünen arka tampon diğer dikkat çeken tasarım özellikleri.

Elle boyanmış 19 kattan oluşan Lav Kırmızısı isimli gövde rengi iç mekanda da devam eden otomobilin dijital gösterge paneli ve orta konsolu bir konsept için çok farklı olmasa da elastan döşemeler kesinlikle dikkat çekiyor. Araca nasıl bir motorun güç verdiğiyse açıklanmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder