14 Eylül 2017 Perşembe

Volkswagen I.D. Crozz II


Geçtiğimiz Nisan ayında I.D. Crozz konseptini tanıtan Volkswagen şimdi de Frankfurt Otomobil Fuarı'nda aynı aracın elden geçirilmiş bir seçeneğini bizlere tanıtıyor. Elektrik motorlu model seri üretime daha yakın.

Güçlü görünen ana hatlarını koruyan otomobilin ön bölümünde daha sade bir LED far grubu panjur dikkat çekerken sportif tampon neredeyse hiç değişmemiş. 21 inç çaplı jantlar ve alt kısmı siyah renkli kapılar diğer değişiklikler olarak sayılabilirken panoramik cam tavan, yan aynalar yerine geçen kameralar ve yüksek arka bölüm hemen hemen önceki konseptle aynı.


Ön kapıları 90 derece açılabilen otomobilin arkaya doğru kayarak açılan arka kapıları da korunmuş. Dört adet tekli koltuk ve kullanılmadığında öne doğru çekilen direksiyon simidi de dijital gösterge paneli gibi değişmemiş.

Değişmeyen bir diğer şey de motorlar. Bir çift elektrik motoruna sahip olan araç 306 beygir güç üretebiliyor. 500 km menzil sunan konseptin maksimum sürati 180 km/s'te sınırlandırılırken bataryalar %80 doluluğa 30 dakikada ulaşabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder