7 Eylül 2017 Perşembe

BMW X7 iPerformance


BMW'nin en büyük SUV modeli yavaş yavaş yüzünü gösteriyor. Bu yıl Frankfurt'ta tanıtılacak olan X7 konsepti, yakın gelecekte piyasaya çıkacak olan aracın ana hatlarını bizlere gösteriyor.


Köşeli hatlarıyla dikkat çeken konseptin ince yapılı LED aydınlatma grubu, dik yerleştirilmiş ön ve arka hava kanalları, dev jantları ve bir o kadar büyük ön panjuru dikkat çekerken büyük panoramik cam tavan, hemzemin kapı kolları ve geniş sayılabilecek yan camlar diğer detaylar. 5.020 mm boya sahip olan konseptin genişliği 2.020, yüksekliği 1.800, aks mesafesiyse 3.010 mm


Üç koltuk sırasına sahip olan aracın ön bölümünde dijital gösterge paneli, geniş ekranlı bilgi-eğlence ekranı ve vites konsolu üzerine toplanmış kumanda düğmeleri bulunurken arka koltuk yolcuları için kişisel eğlence sistemi ekranları sunuluyor.


Henüz motor seçeneğinin detayları açıklanmamış olan modelin ön çamurluğu arkasında yer alan kapağa ve isminde yer alan "iPerformance" bölümüne bakılırsa ünite bir hibrit olacak. Bu nedenle benzinli motorun 2 litre hacimli olma ihtimali de büyük.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder