6 Eylül 2017 Çarşamba

Volkswagen Amarok Dark Label ve Aventura Exclusive


Volkswagen'in bu yıl Frankfurt'ta sergileyeceği araçlar arasında iki de Amarok bulunuyor. Her ikisi de V6 motorla donatılacak olan pick up modellerinin asıl heyecan vereni henüz bir konsept.

Dark Label isimli model özel üretim bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Versiyonu belirten çıkartmalar, 18 inç çaplı ve çift renkli jantlar, siyaha boyanmış yan ayna, kapı kolu ve kasa borularıyla mat gövde rengi dış mekanın farklılıkları.


İç mekanda siyah tavan kaplaması ve özel logolu paspaslar sunulurken 3 litre hacimli V6 motorun 163 ve 204 beygir güç üretebilen seçenekleri, 6 ileri vitesli manuel veya 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla alınabiliyor.

Sarı gövde rengi, parlatılmış jantları ve mat metal görünümlü yüzeylerle dikkat çeken Aventura Exclusive konseptindeyse gövdeyle aynı renk dikiş ipliklerine sahip deri döşeme dikkat çekiyor.

Bu aracın da kaputu altında da V6 turbo Diesel bulunsa da ünitenin gücü 258 beygire yükselmiş. Bu da gelecekte piyasada olacak V6 motorlu Mercedes X Serisi modellerine rakip olabilecek bir seviye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder