30 Eylül 2016 Cuma

Ram Rebel TRX


Daha önce tanıttığı Ram 1500 Rebel modeliyle arazi şartlarına daha uygun sportif bir pick up modeli tanıtan Ram, rakiplerinin artan güçlerine karşı koyabilmek için yeni bir araç hazırlıyor. İlk etapta bu aracın konsept hali Rebel TRX ismiyle tanıtıldı.

Genişletilmiş gövde, makyajlanmış ön tampon, 17 inç çaplı çekil jantlara sarılmış 37 inç çaplı arazi lastikleri, kaputa ve farların yanına eklenen hava girişleri, LED sis farları ve spotlar, metal yakıt deposu kapağı, yan koruma barlaının arkasına entegre edilen egzoz çıkışları, arkaya eklenen çeki kancaları ve özel hazırlanmış kasasıyla standart Rebel'dan farklılaşan aracın süspansiyon ve fren sistemi de güçlendirlmiş.


İç mekanda Viper'dan alınan direksiyon simidi, Alcantara döşemeler, daha sportif yan destekler sunan koltuklar, şık bir vites topuzu, kapı kolları yerine geçen naylon bantlar ve altı noktadan bağlantılı emniyet kemerleri diikkat çeken aracın iç aynasının arkasında GoPro yerleşimi için özel bir aparat yer alıyor.

Kaputu altında, Dodge'un Hellcat uzantılı otomobillerinde de görev yapan kompresör beslemeye sahip, 6.2 litre hacimli v8 motorun 575 beygir güç üretebilen bir versiyonu görev yapan pick up bu bölümde de başarılı puanlar alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder