4 Eylül 2015 Cuma

Audi SQ5 TDI plus


Audi Q5 ailesinin tutumlulukla sportifliği birarada sunan üyesi SQ5 TDI'a daha da güçlü bir versiyon eklendi. Görünümü de hafifçe değiştirilen otomobilde bir de mekanik güncelleme yer alıyor.

Parlak siyah süslemeleriyle dikkat çeken yeni modelde bu rengin kullanıldığı bölgeler ön panjur, ön sis farı çerçeveleri, yan aynalar, tavan rayları, spoiler ve difüzör olarak sayılabilir. Otomobilin diğer dikkat çeken donanımları kırmızı renkli fren kaliperleri ve 21 inç çaplı jantlar.


Sunulan özel mavi gövde rengi iç mekana baklava desenli deri döşemenin dikiş ipliği rengi olarak yansırken arka koltuklara ileri geri hareket etme özelliği eklenmiş. Aracın belki de en büyük yeniliği sportif ayara sahip arka diferansiyel olmuş.

Kaputu altında görev yapan 3 litre hacimli, çift turbo beslemeli v6 motorun gücü 340 beygire, torkuysa 700 Nm'ye ulaşırken 5.1 saniyelik 0-100 km/s hızlanma süresinde bir gelişme olmamış.

6 yorum:

  1. passat .1.4 otomatik vs qashqai 1.6 otomatik desem hangisini seçersiniz aralarından

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok farklı segmentlerde araçlar. Donanıma göre değişiklik gösterir benim seçimim. Highline donanımlıysa Passat tercih ederdim ama diğer durumlarda Qashqai olurdu tercihim büyük ihtimalle.

      Sil
  2. Hi Mr. Koray very nice blog I'm from Morocco and I love cars but I don't understand Turkısh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Try google translate

      Sil
    2. That's what I was going to suggest. I know the translation doesn't work well but it should do for now. A lot of people insist that I start an english version of the blog and who knows, if enough demand is created, one day, I just might.

      Sil
  3. dışını güzel yapmışlar içini beğenmiyorum açıkçası demedi demeyin 2017 yılında tahminen nisan ayında yeni kasa q5 hatta sq5 çıkıcak.

    YanıtlaSil