24 Temmuz 2015 Cuma

Honda Accord


Avrupa'da satışları çok iyi gitmese de hala A.B.D. pazarının en çok satılan otomobilleri sıralamasının baş oyuncularından olan Honda Accord'un Kuzey Amerika'da satılan seçenekleri makyajlandı. Farklı bir görünüme kavuşan otomobilin kaputu altındaysa yenilik bulunmuyor.


Acura modellerini andıran bir ön görünüme kavuşan otomobilde LED far ve sis farları kullanılırken yenilenen ön panjurda kalın kromajlı çıta bulunuyor. Kaptunun çizgileri de elden geçirilirken ön tampon artık daha sportif görünüyor. Yan etekler ve çapları 19 inçe kadar büyüyen jantların tasarımları farklılaşırken daha uzun kromajlı bagaj çıtası, yeni arka tampon, farklı reflektörler ve LED stoplar makyajın diğer dikkat çeken bölümlerini oluşturuyor.


Honda'nın Apple CarPlay ve Android Auto'yu barındıran ilk multimedya sistemine ev sahipliği yapan makyajlı Accord'un orta konsolunda çift ekran kullanımı devam ederken altta yer alan ekran büyümüş. Otomobilin güvenlik donanımında da geliştirmeler yapan Honda adaptif hız sabitleyiciyi de sunmaya başlamış.

4 yorum:

  1. Onur bey, artık bize yeni accord'lardan hiç mi gelemecek? honda da turbo motor geliştirdi. Accorda koyup gönderebilir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avrupa'dan, premium Alman markalarıyla rekabet edemediği için çekeceğini açıklamıştı Honda fakat bence çok yanlış bir karar. Bir taraftan baz olarak kullanabilecekleri Acura modelleri çok şık hal aldı diğer taraftan Avrupa'nın asıl beklentisi olan turbo beslemeli motorlar geldi.

      1.6 litre hacimli turbo Diesel motorları 160 beygir gibi etkileyici bir güç sunarken 1.5 ve 2 litre hacimli benzinli üniteler 200 ve 300+ beygire sahip (veya sahip olacak) Çok yanlış yapıyor bence Honda.

      Sil
  2. Konu acilmisken yeni CRV 1.6d 4x4 160bg 9 ileriyi test edecekmisiniz????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Honda verirse ederim ama adamların sosyal medya ayağı pek aktif değil malesef.

      Sil