9 Nisan 2015 Perşembe

Mercedes-Benz C Serisi


Mercedes'in en popüler modelleri arasında yer alan C Serisi de yeni motorlarına kavuştu. Bir süredir Türkiye pazarında da sunuluyor olan 1.6 litre hacimli turbo Diesel ünitenin de yer aldığı seçeneklerin haricinde donanımda da geliştirmeler yapılmış.

C200 BlueTEC ismiyle tanıtılan modelde Renault raflarından alınıp üzerinde değişiklikler yapılan 1.6 litre hacimli turbo Diesel motor 136 beygir güç, 320 Nm tork (Estate için 300 Nm) üretebilirken aynı üniteyi kullanan C180 BlueTEC 116 beygir güç, 250 Nm tork üretebiliyor.

C200 ve C220 d modelleri dört tekerlekten çekiş sistemiyle de sunulurken benzinli modelin 2 litre hacimli motoru 184 beygir güç, 300 Nm tork üretebiliyor. C250'nin yerine gelen C300'de de görev yapan motor bu araçta 245 beygir güç, 370 Nm tork üretebiliyor.

Donanımı da zenginleştirilen C Serisi'nin opsiyonları arasına ısıtmalı direksiyon simidi, dokunmatik ekran ve head up display eklenmiş.

11 yorum:

  1. fiyat rica ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lan bi defol şurda sıktın artık defol git

      Sil
  2. 2. paragraf revize?

    YanıtlaSil
  3. Hocam merhabalar yeri değil ama denk gelmişken sorayım dedim. f30 makyaj ne zaman tanılacak vede türkiyeye tahmini gelme tarihi nedir? Kulislerde neler dönüyor :D İstanbul auto showda tanıtılma ihtimali varmıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mayıs sonuna yetişeceğini sanmıyorum. En son bahardan yaza atılmıştı tanıtılma zamanı. Az farkla kaçıracak gibi görünüyor. Büyük ihtimalle 2016 yılında satışta olur Türkiye'de de yeni model olarak.

      Sil
    2. Teşekkürler. Satış elemanları ağustos 2015 diyorlar ama bakalım.

      Sil
    3. Ellerini çabuk tutarlarsa neden olmasın. Bir iki ayda getirebilirlerse Ağustos'ta görürüz.

      Sil
  4. blog çok güzel fakat yorumcular çok kötü, bir şeyler yapmalısın Onur Bey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam tamam kızmıyosun dimi sevdiğimizden yapıyoruz hep, bırakıyorum fiyat rica ediyorumu

      Sil