2 Mayıs 2014 Cuma

Jeep Wrangler Sundancer ve Renegade Zi You Xia


Nerede olursa olsun konsept tanıttığında tek araçla kalmayan Jeep bu yıl Çin'de de Cherokee modellerinin yanında Wrangler ve Renegade'in de özel donanımlı birer versiyonunu sergiledi.


Ülke pazarının lükse olan talebini gözardı etmeyen firma tanıttığı Wrangler modelinde 20 inç çaplı ve altın renkli jantlar, gövde rengi çamurluklar, ek aydınlatma grubuna sahip gövde renginde tamponlar, koyulaştırılmış camlar ve altın rengine boyanmış metal parçalar kullanmış.

İç mekana geçildiğinde de dört bir yanda deri döşemeler dikkat çekerken plastik yüzeyler altın rengine boyanmış. Aracın hem iç hem de dış yüzeylerinde Sundancer logoları yer alıyor.


Fuarda sergilenen Renegade modelinde de benzer bir tema kullanan Jeep bu modelde de bakır renkli dış mekan kaplamalarına yer verirken 20 inç çaplı jantlar da oldukça şık görünüyor.


İç mekana geçildiğinde de benzer bir çalışma görülebiliyor. Koltuklar ve kapı içlerinde deri döşemeyle birlikte ekose desenli kumaş kaplamalar görülebilirken plastik yüzeylerin bakır rengine boyandığı dikkatlerden kaçmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder