3 Mayıs 2014 Cumartesi

BMW M4 Coupé DTM Safety Car


DTM sezonuyla birlikte organizasyonda güvenlik aracı görevini yapacak otomobil de tanıtıldı. BMW'den gelen araç pistlerde de gördüğümüz M4 Coupé'nin hafifçe elden geçirilmiş bir versiyonu.

Gövde üzerinde bulunan grafikler, tavan lambası ve hem ön hem de arkaya eklenen çakarlarla kendisini gösteren otomobilde kullanılan farklı yan etekler, karbon fiberden üretilmiş ince ön splitter, yan ayna muhafazaları, difüzör ve ince bagaj üstü spoiler M Performance parçaları arasında.


Siyah renkli ön panjur, KW imzalı süspansiyon sistemi ve Akrapoviç egzoz sistemiyle de donatılan aracın iç mekanında karbon fiber kaplamalar, yarış koltukları, 6 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri ve takla kafesi bulunurken arka koltuklar iptal edilmiş.

Kaputu altında standart motoru görev yapan araçta kullanılan iki turbo beslemeye sahip 3 litre hacimli ünite 431 beygir güç, 550 Nm tork üretebiliyor. 7 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik şanzımanla otomobilin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 4.1 saniye sürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder