6 Aralık 2013 Cuma

Arden AR9


Yeni nesil Range Rover için geliştirilen modifikasyon kitlerine sonunda Arden'in hazırladığı ünite de eklendi. Görsel olarak oldukça değişmiş olan aracın kaputu altında sunulan farklılıklarsa Range Rover Sport'a da uygulanabiliyor.

Genişletilmiş çamurluklar ve farklı tasarımlara sahip 22 inç çaplı jant seçenekleriyle sportif bir görünüme kavuşan aracın yenilenmiş ön tamponunda yeni LED aydınlatmalar yerlerini almış. Yan etekleri de genişleyen Range Rover'ın arka tamponu da yenilenirken egzoz sistemi 4 çıkışa sahip.


İç mekanda farklı renklere sahip deri ve Alcantara döşemelerle yine farklı renklerde alınabilen karbon fiber kaplamalar dikkat çekerken yeni kapı eşik kaplamaları, paspaslar ve metal pedal seti diğer donanımlar arasında sıralanabilir.

Range Rover Sport için de sunulan motor modifikasyon kitlerinden 4.4 litre hacimli v8 motor için geliştirilen parçalar gücü 380 beygire, torkuysa 760 Nm'ye ulaştırmış. Kompresör beslemeye sahip 5 litre hacimli benzinli v8 ünitenin gücüyse 602 beygire, torkuysa 695 Nm'ye ulaşmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder