14 Ocak 2013 Pazartesi

Audi SQ5 TFSI


2013 Detroit otomobil fuarında sergilenen sportif araçlar arasına bir de SUV katıldı. Geçtiğimiz yıl tanıtılan turbo Diesel motorlu SQ5'in benzinli üniteyle donatılanı olan aracın performans verileri etkileyici.

Kromajlı ön panjur, 20 inç çaplı jantlar, alüminyum yan aynalar, dört çıkışlı egzoz sistemi, daha büyük bir spoiler ve difüzörle donatılan aracın görünümünde turbo Diesel kardeşinden tek farklılık ön çamurlukları yanında yer alan V6T logoları. 30 mm alçaltılan süspansiyon sistemine sahip olan aracın opsiyon listesinde 21 inç çaplı jantlar da bulunuyor.


Sade bir tasarım sunan iç mekana sahip olan SQ5 TFSI'ın donanımında siyah ve gri renkli konsol kaplamaları, çift renkli deri döşemeler, S logolu direksiyon simidi, vites topuzu ve gösterge tablosuyla metal pedal seti bulunuyor.

Kaputunun altında kompresör beslemeye sahip 3 litre hacimli bir v6 bulunan araç 354 beygir güç, 470 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemini standart olarak sunan araç 0'dan 100 km/s sürate 5.3 saniyede ulaşırken maksimum sürati 250 km/s'te sınırlandırılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder