6 Ağustos 2012 Pazartesi

Anderson Germany Porsche Panamera White Storm Edition


Üzerinde en çok modifikasyon çalışması yapılan otomobillerden olan Porsche Panamera'nın belki de en suskun versiyonu GTS de Anderson Germany tarafından güçlendirildi.

Dış görünümünde büyük değişiklikler yapılmayan otomobilin hafifçe makyajlanan ön tamponunun altına bir splitter eklenirken farlar için gövde rengi çerçeveler sunulmuş. Kaput üzerinde ek hava yarıkları açılırken standart modelde siyah renkli olan alt kısımlar gövde renginde.


Arka tamponunda da daha sportif bir tasarım dikkat çekerken tampon altına eklenen parça ufak bir difüzöre de ev sahipliği yapıyor. Otomobilde görev yapan 22 inç çaplı jantlar da Panamera Turbo'nun standart jantlarının desenine sahip.

Süspansiyon sistemi 30 mm alçaltılan aracın yan eteklerinin altında LED aydınlatma bulunurken iç mekanda değişik renk ve desenlerde kapmala ve döşemeler bulunuyor.

Aracın 4.8 litre hacimli v8 motoru üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda gücü 508 beygire yükselen aracın yenilenen egzoz sisteminde uzaktan ses seviyesi ayarı bulunuyor.

3 yorum: