1 Nisan 2012 Pazar

Subaru Legacy ve Outback


Subaru'nun büyücek modellerinden Legacy ve bu aracın station wagon seçeneğinin temelleri üzerine geliştirilen, arazi şartları için daha uygun Outback'in makyajlanacağı duyuruldu.

2012 New York otomobil fuarında sergilenecek olan araçlarda yeni farlar, ön tampon ve panjur dikkat çekerken jant seçeneklerine de yeni tasarımların eklendiği görülüyor. İç mekanda yeni döşeme kumaşı ve daha hoş görünümlü bir ahşap kaplama opsiyonu sunulurken üst donanımlarda sunulan ses sisteminin kalitesi artırılmış.

Yine üst donanım seviyesindeki modeller için sunulan yeni gösterge tablosunda büyük bir bilgi ekranı yer alan aracın ilk olarak A.B.D.'de satılacak versiyonları tanıtıldığından motor seçenekleri arasında 2 litre hacimli benzinli ve turbo Diesel üniteler bulunmuyor. Sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanın yeni modeliyle donatılan araçlarda şeritte kalma asistanı, adaptif cruise control ve kaza önleme sistemleri bulunuyor.Süspansiyon sistemlerinde yapılan değişiklikler sonucunda araçların daha iyi yol tuttukları da belirtiliyor.

2.5 litre hacimli benzinli motorda 3 beygirlik artış yakalayan Subaru bu üniteden 173 beygir güç, 236 Nm tork alabilirken 3.6 litre hacimli 6 silindirli Boxer motor 256 beygir gücünde.

1 yorum:

  1. 2.5 litrelik motordan 173 beygir demek ha... 3.3 V6 motordan 168 beygir üreten bir SUV ile karşılaştırıldığında motor teknolojisinin geldiği şu noktada bu motorları yapanların da dizayn edenleride alnından öpmek lazım.
    Üstüne artık bizimde arabayı değiltirmemiz lazım... :-((

    YanıtlaSil