10 Haziran 2010 Perşembe

Subaru Legacy 2.5GT tS


Subaru, Japonya pazarına özel versiyonları arasına bir yenisini ekledi. Legacy 2.5 GT temelleri üzerine geliştirilen bu otomobilden sadece 500 adet üretileceği açıklandı.

STI imzalı birçok parçaya sahip olan otomobilin ön tamponunun altına ince bir splitter eklenirken ön ızgarakoyu renkli kromla kaplanmış. Yan etekleri büyüyen otomobilde 18 inç çaplı jantlar, dört çıkışlı egzoz sistemi, arka spoiler ve daha sportif ayarlı bir süsoansiyon sistemi kullanılmış.

İç mekanında deri kaplı direksiyon simidi, devir sayacı 9000 d/d'ya, hız göstergesi de 260 km/s'e uzanan gösterge tablosu ile deri ve Alcantara kaplı sportif koltuklar dikkat çeken otomobilin yol tutuşunun daha da iyileşmesi için yeni dengeleyiciler ve kule gergisi kullanılmış.

Turbo beslemeye sahip olan 2.5 litre hacimli Boxer motoru 265 beygir güç üretebilen otomobil 6 ileri vitesli manuel veya 5 ileri vitesli otomatik şanzımanlarla alınabiliyor. Sedan (B4) ve station wagon (Touring Wagon) olarak ısmarlanabilen otomobilin fiyatıysa 4.029.900 Yen (Yaklaşık 72.000 TL) seviyesinden başlıyor.

1 yorum: