29 Nisan 2012 Pazar

Lorinser M Serisi


Mercedes M Serisi için geliştirilen görüntü kitlerine Lorinser'in ürettiği de katıldı. Alıştığımız şekilde hazırlanmış olan parçaların yanında yol tutuşu iyileştirecek yenilikler de sunulmakta.

Ön tamponu çok daha dikkat çekici bir hale getirilen SUV aynı zamanda yeni bir ön panjur ve kaput logosuna da sahip. 6 cm genişletilen çamurluklar, hafifçe büyütülen yan etekler ve 22 inç çaplı jantlarla daha iddialı bir görünüme bürünen aracın arka kısmında da yeni tampon ve spoiler gözlerden kaçmıyor.

Süspansiyon sistemi 40 mm alçaltılan M Serisi daha etkileyici sesler çıkaran bir egzoz sistemine de sahip. Bu sistem sayesinde güç artışı da elde eden Lorinser artış miktarını henüz açıklamadı.

İç mekanda da alışıldık yenilikler sunan firma özel paspaslar, işlemeli koltuklar ve renk seçenekleri zenginleştirilmiş deri döşemelerle karşımıza çıkıyor.

2 yorum:

  1. 22 inch jantlar, aerodinamik kit(!) ve genişletilmiş çamurluklar, tüm bunlar 40mm alçaltılmış bir M (evet M, yazıyla EM) serisinde... Gerçekten şuna saygım yok.

    YanıtlaSil
  2. Bana da çok çekici gelmiyor bu tip değişiklikler.

    YanıtlaSil