23 Nisan 2012 Pazartesi

Audi Q3 jinlong yufeng


Bu yıl Pekin otomobil fuarına iyi hazırlandığı görülen Audi, RS Q3'ün ardından Q3 temelli ikinci konseptini de tanıttı. İsmi "Rüzgardaki altın ejderha" gibi bir anlama gelen Q3 jinlong yufeng, kite surfing ile uğraşanları hedef alan bir araç olaracak şekilde tasarlanmış.

İz genişliği standart bir Q3'te olduğundan 40 mm daha fazla olan otomobilin yüksekliği de 30 mm daha fazla. 20 inç çaplı jantlar, dik inen ince tellere sahip ön panjur, yan basamaklar, siyah renkli gövde korumaları, metal ön ve arka tampon alltı korumalar, ince egzoz çıkışları ve tavana entgre edilen kite surf taşıyıcıyla farklılaşan aracın sarı rengi de ismine göndermeler yapıyor.


Sportif görünümlü iç mekanda yüksek yan desteklere sahip koltuklar, gövde rengi kapı iç kaplamaları ve dikiş iplikleri, metalik füme renkli gösterge zeminleri, sportif direksiyon simidi ve alüminyum pedal seti dikkat çekiyor.

RS Q3'te de görev yapan turbo beslemeli 2.5 litre hacimli motoru 310 beygir güç üretebilen araçta dört tekerlekten çekiş sistemi ve 7 ileri vitesli S Tronic şanzıman sunulmakta. 0'dan 100 km/s sürate 5.5 saniyede ulaşabilen Q3 jinlong yufeng'in maksimum süratiyse 250 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder