23 Nisan 2012 Pazartesi

Seat Ibiza Cupra


Seat'ın küçük sporcusu makyajlanıyor. Ibiza ailesinin en güçlüsü Cupra, 2012 Pekin otomobil fuarında makyajlı yüzünü bir konsept olarak gösterecek.

Ana hatlarına bakacak olursak güncel modelden çok da farklı olmadığını görebileceğimiz Ibiza Cupra'da makyaj ön kısımda yoğunlaşmış. LED teknolojisi kullanan bi-xenon farlar, yeni ön panjur, kaput ve ön tampon araca daha sportif bir görünüm katmış.

Yeni tasarım 17 inç çaplı jantları şık bir görünüm sunan otomobilin arkasında kullanılan LED stoplar, hafifçe makyajlanmış tampon ve merkezi egzoz çıkışı dinamik duruşu destekliyor.


İç mekanında neredeyse hiç değişiklik yapılmamış olan otomobilin konsept versiyonunda çift renkli deri döşeme, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi ve gövde rengi dikiş iplikleri dikkat çekse de ön konsolun tamamen siyah renkli olması iç mekanı biraz boğmuş.

Orta konsolun üzerine yerleştirilen taşınabilir navigasyon ve eğlence sistemi tamamen yenilenen aracın turbo ve kompresör beslemeyle donatılan 1.4 litre hacimli motorundaysa bir yenilik yok. 180 beygir güç, 250 Nm tork üretebilen ünite 7 ileri vitesli DSG ile eşleştirilmiş.

2 yorum:

  1. ic mekana biraz daha yogunlassalar olacak bu arac.

    YanıtlaSil
  2. Bence de iç mekan yakışmıyor bu dış görünüşe.

    YanıtlaSil