26 Nisan 2012 Perşembe

Mercedes-Benz Viano Vision Diamond


Mercedes'in Pekin otomobil fuarında sergilediği araçlar arasında bir de Viano bulunuyor. Daha önce Viano Pearl ile bu sınıfta oldukça lüks bir alternatif sunan marka Vision Diamond konseptiyle konfor seviyesini daha da artırdı.

LED aydınlatmaya sahip makyajlı tampon, ince krom çıtalara sahip ön panjur, 19 inç çaplı jantlar, siyah zeminli farlar ve çift renkli gövdesiyle dikkat çeken aracın iç mekanı neredeyse bir Maybach kadar lüks.

Soför bölümü tamamen siyah renkli olan konseptin bu kısmı baştan başa deriyle kaplanmış. Arka kısımda porselen beyazı döşemeler dikkat çekerken yine Maybach modellerinde kullanılan arka koltuklar ısıtma, havalandırma, masaj ve ayak destekleri sunuyor. Pozisyon hafızalı koltukların arasında şampanya soğutucusu bulunurken bardak tutucuları krom kaplı.


Arka camların tamamında koyuluk ayarı bulunurken soför bölümünü arkadan ayıran camın alt kısmından 40 inç büyüklüğünde bir televizyon çıkıyor. iPhone ve iPad uygulamasıyla uzaktan kumanda edilebilen Bang & Olufsen ses sistemi ve televizyon arkada oturan yolcular için daha da üst seviyede bir konfor sunarken iki bölgeli klima sayesinde her iki yolcu da kendi istediği sıcaklıkta yolculuk yapabiliyor.

İç mekanında Çin kültürünün şanslı sayısı olan 8'e göndermeler yapan sekiz elmas hoş bir dokunuş olarak kendisini gösterirken araç sahibinin dış dünya ile bağlantısını kablosuz internet sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder