19 Mart 2012 Pazartesi

Mercedes-Benz Viano Pearl


Konsept modeli 2011 Frankfurt otomobil fuarında sergilenen Mercedes Viano Pearl Cenevre'ye seri üretim modeliyle geldi. Görünümünde hemen hemen hiç değişiklik olmayan aracın fiyatıysa oldukça yüksek.

İki yeni sedefli gövde rengiyle alınabilecek olan araçta LED gündüz farlarıyla donatılmış sportif tasarımlı ön tampon, xenon farlar, 19 inç çaplı jantlar ve yeni yan etekler gibi donanımlar dikkat çekiyor.


Süper lüks iç mekanda yan yüzeyler ve tabanda ceviz kaplamalar dikkat çekerken toplam 6 koltuk sunan yaşam alanında çift renkli deri döşeme, ışıklı kapı eşiği kaplamaları, koyuluğu 10 basamaklı olarak ayarlanabilen arka camlar, dört aygıtın bağlanabileceği kablosuz internet noktası ve 18 hoparlör, ışıklandırlmış 4 tweeter, 1.320 Watt çıkış gücü gibi etkileyici özelliklere sahip Bang & Olufsen marka ses sistemi standart olarak sunulmakta.

Sadece otomatik şanzımanla sunulacak olan Viano Pearl'de benzinli ve turbo Diesel v6 motorlar görev yapacak. 3 litre hacimli turbo Diesel motoru 224 beygir güç üretebilirken 3.5 litre hacimli benzinli motor 258 beygir gücünde.

Hem performans hem de donanım açısından oldukça tatminkar olan araçların Almanya pazarında başlangıç fiyatları 99.000 Euro.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder