13 Ocak 2012 Cuma

Seat Ibiza


İspanyol üretici Seat, Volkswagen Polo temelli modeli Ibiza'yı makyajladı. Teknik olarak yenilik getirmeyen aracın görünümü biraz daha sadeleştirilmiş.

Makyajın büyük bölümü ön kısımda olmuş. Farları, ön panjuru ve tamponu yenilenen otomobile yeni jant seçenekleri eklenirken arka tamponun tasarımında da ufak tefek değişiklikler yapılmış. Donanımında da zenginleştirmeye gidilen Ibiza'nın iç mekan tasarımındaysa bir değişiklik yok.

Motor seçenekleri de korunan otomobilin 150 beygir güç üretebilen 1.4 litre hacimli TSI ünitesi ST modellerinde de sunulmaya başlanmış. Standart olarak DSG ile gelen bu motor hatchback modele 7.8 saniyelik 0-100 km/s depar süresi ve 212 km/s maksimum sürat sağlayabiliyor.

2 yorum:

  1. Onur bey blogunuzda seat ibiza 1.2 tsı dsg *ya ait ayrıntılı bir test bulamadım. Yol tutuşu tüketim performans gibi başlıklar içeren bir test yazısı ilerde yayınlarsanız çok sevinirim aynı şekilde bir ford fiesta powershift şanzıman testi de bekliyorum ilerleyen zamanlarda şimdiden çok teşekkürler güzel yazılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Valla Doğuş'tan aylardır araç bekliyorum. Verirlerse seve seve test ederim. Ford blog yazarlarına araç vermiyor fakat onu da bir şekilde edinebilirsem test edeceğim.

    YanıtlaSil