8 Ocak 2012 Pazar

Toyota Land Cruiser



Ön tampon, farlar, panjur ve stopları makyajlanan araç üzerinde artık daha fazla krom görebiliyoruz. Yan aynaları da makyajlanan Land Cruiser'ın çamurlukları hafifçe genişletilirken LED gündüz farları da standart donanıma eklenmiş.


İç mekanı oldukça heybetli bir görünüm sunan büyük SUV standart donanımında ısıtmalı direksiyon simidi, büyük ekranlı navigasyon sistemi, ek güç çıkışı, açık renkli gösterge aydınlatması, havalandırmalı ve ısıtmalı ön koltuklar, dört bölgeli klima, radarlı hız sabitleme sistemi, aracın dört yanını da gözetleyebilen kamera sistemi, ahşap kaplama ve deri döşeme bulunuyor. Bütün bunlara ek olarak 10 hava yastığına sahip olan Land Cruiser'ın JBL markası taşıyan 14 hoparlörlü ses sistemi radyo, CD ve MP3 çalabilirken Bluetooth bağlantısı ve USB portu da sunuyor.

Görünüş bakımından Avrupa modelleriyle aynı olan aracın kaputu altında Japonya ve Avrupa'da sunulan "Küçük" motorlar yerine 5.7 litre hacimli benzinli bir v8 bulunacak. 386 beygir güç, 543 Nm tork üretebilen motor 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder