2 Şubat 2012 Perşembe

Mopar '12 300


Chrysler markasının resmi modifikasyon firması Mopar, yeni 300 temelleri üzerine geliştirdiği özel seri aracını tanıttı. Mopar markasının 75. yaşını kutlamak amacıyla üretilen araçlardan olan otomobilin A.B.D. pazarında fiyatı 49.700 Dolar olarak açıklandı.

Siyah gövde rengi üzerine Mopar mavisi süslemelerle dikkat çeken aracın 20 inç çaplı jantları da bu iki renge boyanırken stoplar ve camlar karartılmış. Ön panjur ve far çerçeveleri de siyaha boyanan aracın panjur çevresi, kapı kolları ve stopları arasına eklenen çıta kromajlı.

Güçlendirilmiş bir fren sistemine sahip olan Mopar '12 300'ün süspansiyon sistemi de sertleştirilmiş. Kaputu üzerine çift mavi şerit geçilen otomobilin ön çamurluklarının hemen arkasında 75. yıl logoları bulunuyor.

İç mekanında siyah renkli deri kaplı direksiyon simidi ve koltukların mavi dikiş iplikleri, piyano siyahı kaplamalar ve yine özel logolar gibi ek aksesuarlar bulunan aracın direksiyon simidi arkasında bulunan vites değiştirme kolları metalden üretilmiş.

5.7 litre hacimli v8 motoru 368 beygir güç üretebilen aracın motor gücünde bir değişiklik olmasa da yeni son dişli oranı sayesinde hızlanma değerlerinde gelişme yaşanmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder