30 Ocak 2012 Pazartesi

Lingenfelter Chevrolet Camaro Signature Series


Chevrolet Camaro'dan daha verimli bir şekilde yararlanmak isteyen firmaların sayısı giderek artıyor. A.B.D. merkezli firma Lingenfelter bu furyaya özel seri modelleriyle katılıyor.

Görünüm olarak asıl değişikliği sunan Signature Series 1 paketinde ek hava yarıklı ve daha yüksek kaput, yeni ön panjur, ön splitter, büyümüş yan etekler, yeni arka tampon alt kaplaması ve bagaj kapağı üzeri için spoiler bulunuyor. İç mekanında işlemeli koltuklar, sınırlı üretim plakası ve alüminyum pedal seti bulunan aracın süspansiyon ve egzoz sistemi de yenilenmiş.

Signature Series 2 paketinde 20 inç çaplı jantlar, Brembo marka fren sistemi ve yarışlara uygun bir egzoz sistemi sunan Lingenfelter 6.2 litre hacimli v8 motor için sunduğu kompresör beslemeyle ünitenin gücünü 600 beygire yükseltebiliyor.

2 yorum:

  1. bu yeni camaro çok çok özel bir araç. her türlü değişik versiyonunu beğenebilmemi sağlamış. temelleri çok güzel demek ki. bu versiyonu da hoşuma gitti. belki jantlardaki o extra renk daha az göze batan, ben burdayım diye bağarmayan bir tonda olabilirdi.

    YanıtlaSil
  2. Bence de jantlar düz siyah olsa daha bir iyi olurdu sanki.

    YanıtlaSil