31 Ocak 2012 Salı

Smart ForTwo


Smart'ın minik şehir otomobili ForTwo, 2010 yılındaki makyaj operasyonunun üzerinden daha iki yıl geçmeden bir kere daha görünüş tazeledi.

Yeni görünüm bazıları için pek de yeni olmayacak zira Smart, geçtiğimiz yıl tanıttığı elektrik motorlu ForTwo'da bu görünümü zaten sergilemişti. Daha sportif görünüme sahip ön tampon, ön panjura alınan logo ve difüzör benzeri bir görünüm çizen arka tamponla genel olarak daha dinamik duran aracın ön tamponunda, donanım seviyesine bağlı olarak LED aydınlatma veya sis farları bulunuyor.

Toplam 5 değişik güç seviyesinde sunulan 3 değişik 1 litre hacimli motorla donatılabilen aracın atmosferik emişli benzinli motoru 61 ve 71 beygir güç üretebilen iki versiyona sahipken aynı ünitenin turbo beslemeye sahip olan versiyonları 84 ve 102 beygir gücünde.

Ortalama tüketim değerleri 4.2 ile 5.2 litre/100 km arasında değişen benzinli motorların yanında yine aynı hacimli turbo Diesel motor 54 beygir gücüyle olmasa da 3.3 litre/100 km'lik ortalama tüketimiyle dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder