21 Ocak 2012 Cumartesi

Mini Baker Street ve Bayswater


Mini'nin, ismini Londra'nın sokaklarından alan özel versiyonlarına iki araç daha katıldı. 2012 yaz olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak olan şehir, bu organizasyonun sponsorlarından birisi olacak Mini tarafından daha sonra başka bir modelle daha şereflendirilecek.

Standart olarak kum grisi gövde ve siyaha boyanmış 16 inç çaplı jantlarla donatılan Baker Street Mini One, One D, Cooper ve Cooper D versiyonlarıyla alınabiliyor. Bu modellerin tamamında gövde üzerinde çift siyah şerit ve siyah yan aynalar bulunurken siyah renkli tavan sadece Cooper ve Cooper D donanımıyla birlikte sunulacak. Bu aracın opsiyonel donanımında siyah ve beyaz gövde renkleri de bulunuyor.


İç mekanında kumaş ve deri ile kaplanan ve kontrast renkli dikişlere sahip koltuklara yer verilen Baker Street buralarda kullanılan baklava desenlerini kapı içi ve ön konsol kaplamalarına da taşımış. Aracın ön çamurluklarının üst kısmında olduğu gibi kapı eşiği kaplamalrında da bulunan Baker Street armaları kimliği belli ederken yine kapılar ve ön konsolda gövde rengi kaplama ve döşemeler kullanılmış.


Mavi gövde rengiyle dikkat çeken Mini Bayswater siyah renkli ve 17 inç çaplı jantlarla birlikte sunulurken siyah tavan, gövde için çift renkli yarış şeritleri, siyah renkli tavan ve özel tasarım muhafazalara sahip yan aynalar diğer donanımlar arasında. Cooper, Cooper D, Cooper S ve Cooper SD versiyonlarında alınabilen donanım Cooper S ve Cooper SD'de gri veya siyah gövde rengiyle de alınabilecek.


Chrome Line ve Chili paketlerini donanımında standart olarak barındıran Bayswater siyah renkli deri döşeme koltuklara ve mavi-gri kontrast renkli dikiş ipliklerine sahip. Ön çamurluklar, ön konsol ve kapı eşik kaplamalarında Bayswater armaları bulunan aracın kapı içi ve konsolunda piyano siyahı kaplamalar dikkat çekerken paspaslarda da mavi renkli çerçeveler bulunuyor.

Mini One Baker Street'in başlangıç fiyatını 16.365 Sterlin olarak açıklayan Mini, Cooper Bayswater'ı 18.565 Sterlin seviyesinden başlayan fiyatlardan satacak.

2 yorum:

  1. yeni 5 kapı geldi, 3 kapının da yeni edition ları çıkıp duruyor. acaba tamamen yeni bir 3 kapılının habercileri mi bu edition lar

    YanıtlaSil
  2. Tasarımın çok değişmemesi biraz bayağılaştırdı Mini'yi fakat sorunlardan birisi de bu özel versiyonlardan çoğunun aslında o kadar da "Özel" olmaması.

    Mini ailesine Coupé ve Roadster ardından daha küçük yapılı, 3 kapılı bir model de eklenecek.

    YanıtlaSil