23 Nisan 2011 Cumartesi

Chrysler 300C Executive ve 300S


Chrysler, Fiat ile yapılan ortaklık sonrasında model gamını genişletmeye devam ediyor. 2011 New York otomobil fuarında 300C'nin en güçlü modeli SRT8'i tanıtan üretici aynı organizasyon sırasında bu modelin lüks ve sportif donanım paketlerini de izleyicilere sundu.

300C Executive, dışarıdan bakıldığında ön panjur, yan aynalar, kapı kol ve çıtaları gibi standart modellerde krom kaplı olan aksamı platin renginde sunduğundan kolayca tanınabiliyor. Modele özel 19 inç çaplı jantlarla sunulan Executive'in iç mekanında deri kaplı ön konsol, koltuklar, direksiyon simidi ve kapı içleri, elektrikli koltuk ve direksiyon ayarları, kalın paspaslar, havalandırma ve ısıtma fonksiyonlu ön koltuklar, LED ışıklandırmalı gösterge paneli ve büyük ekranlı bir navigasyon sistemi bulunuyor.

Sadece, 363 beygir güç üretebilen 5.7 litre hacimli v8 motorla alınabilen Executive'in aksine 300S'te hem v8 hem de 292 beygir güç üretebilen 3.6 litre hacimli v6 motor seçilebiliyor. V6 modelin donanımında sportif yan desteklere sahip "S" logolu koltuklar, elektrikli ve ısıtmalı direksiyon simidi, ısıtmalı dört koltuk, 19 inç çaplı jantlar, ayarlanabilir pedal seti, LED aydınlatmalı ön ayak boşlukları ve otomatik olarak kararabilen aynalar bulunuyor.

V8 modelin donanımında buna ek olarak otomatik silecek ve farlar, geri görüş kamerası ve LED gösterge aydınlatması bulunurken bütün araçlar arkadan itişli veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabiliyor. Arkadan itişli v6 modelinde markanın sunduğu ilk 8 ileri vitesli otomatik şanzımanı kullanan Chrysler geriye kalan versiyonlarda 5 ileri vitesli otomatik şanzımanla yetiniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder