26 Mart 2011 Cumartesi

MANSORY BMW 7 Serisi


İsviçre merkezli modifikasyon firması MANSORY'nin üzerinde çalıştığı araçlara BMW 7 Serisi de eklendi. Otomobilin görünümünü daha sportif bir hale getiren üretici bazı modellerin motor performansını da artırmış.

Dev hava girişlerine sahip ön tamponunda ek LED aydınlatmalar bulunan otomobilin ön pnjuru da karbon fiberden üretilmiş. Tampon altına iki adet küçük splitter ekleyen MANSORY araç için 21 ve 22 inç çaplı jantlar hazırlamış.

Arka kısmında da yeni bir tampon dikkat çekern 7 Serisi'nin egzoz çıkışları makyajlanırken birisi arka cam üstünde, diğeriyse bagaj kapağında bulunan iki spoiler donanıma eklenmiş.

İç mekanda daha sportif bir direksiyon simidi dikkat çekerken alüminyum pedallar, karbon fiber kaplamalar, özel paspaslar ve kapı eşiklerinde logolu plakalar dikkat çekiyor.

750i ve 760li modelleri üzerinde güçlendirme çalışması yapan firma ilk aracın çift turbo beslemeye sahip 4.4 litre hacimli v8 motorunu 490 beygir güç, 720 Nm tork üretebilecek hale getirirken ikinci modelin de çift turbo beslemesi bulunan 6 litre hacimli v12 motoru 640 beygir güç, 920 Nm tork üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder