21 Mart 2011 Pazartesi

Chevrolet Colorado


Chevrolet'nin küçük pick up modellerinden Colorado'nun konsept versiyonu anavatanından çok uzaklarda, Tayland'ın başkenti Bankok'ta tanıtıldı. Bu ülkede yüksek satış başarısı gösteren marka araçta kullandığı tasarım anlayışıyla gelecekte üretilecek olan büyük Chevrolet modellerine ilham kaynağı olacak.

Yuvarlak hatlı tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Colorado'nun LED ve xenon ampullerden oluşan aydınlatma grubu artık seri üretim otomobillerde bile sıradan olmaya başlarken 20 inç çaplı jantlar, ince bağlantı kollarına sahip olan yan aynalar ve üzeri baskılı yan ve arka basamaklar diğer tasarım detayları olarak sunuluyor.

Arka kısım için geriye doğru açılan kapı konsepti uygun görülürken iç mekanda mavi renkli kumanda ışıklandırması dikkat çekiyor. Koyu renkli ahşap görünümlü kaplama, deri döşeme, çift bölgeli klima ve orta konsolda büyük bir ekran donanıma eklenirken az da olsa kullanılan krom süslemeler iç mekana biraz daha seçkin bir hava katmaya çalışıyor.

Dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılan Colorado konseptinde manuel şanzıman ve 2.8 litre hacimli turbo Diesel motor görev yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder