15 Ocak 2011 Cumartesi

Wraptivo CR-Z Type-F


2010 SEMA'da yer alan Honda CR-Z koleksiyonunun özel üreticiler tarafından modifiye edilen modelleri arasında en sade görünümü sunan Wraptivo Type-F konsepti en alımlı modellerin de başında geliyor.

Gövdesi mat siyah, kaput ve tavanıysa karbon fiber görünümlü kaplamayla çevrelenen otomobilin ön tamponunun altına bir splitter eklenirken yan etekler yeniden şekillendirilmiş. Bagaj kapağının arka kısmında bulunan küçük cam koyulaştırılırken arka tamponun altına bir difüzör eklenmiş. Kırmızı renkli jantları 18 inç çaplı olan aracın bagaj kapağında bir de küçük spoiler bulunuyor.

İç mekanı da sadeliği yansıtan aracın Recaro marka koltukları yüksek yan desteklere ve kırmızı renkli deri döşemeye sahip. Vites topuzu da yenilenen aracın iç mekanında bulunan çeşitli yüzeylerde Alcantara döşeme kullanılırken koltukların arasına kol dayanağı eklenmiş.

Mekanik anlamda oldukça bol değişiklik sunan aracın hibrit sisteminde yer alan 1.5 litre hacimli motorun büyük kısmı yenilenirken donanıma bir de kompresör besleme katılmış. Artan güçle baş edebilmek için frenleri modifiye edilen Type-F'in süspansiyon sistemi de yanilenmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder