1 Kasım 2010 Pazartesi

Mummbles Hyundai EQUUS


Hyundai'nin 2010 SEMA Show sırasında sergileyeceği araçlardan birisi de ürün gamında bulunan en lüks sedan EQUUS'un modifiye edilmiş bir versiyonu olacak. Fuarda bulunan diğer birçok araç gibi dış görünüşünde önemli değişiklikler bulunan otomobilin motoru da güçlenmiş.

Süsüpansiyon sistemi modifiye edilen otomobil artık yere daha yakın. Fren sistemi de elden geçirilen EQUUS'ta kullanılan 355 ve 330 mm çaplı fren diskleri 6 pistonlu kaliperlerle eşleştiilmiş. 22 inç çaplı jantlarla donatılan aracın egzoz sistemi de tamamen yenilenmiş.

Tasarımında yapılan değişiklikler kolayca fark edilebilen aracın kaput, bagaj kapağı ve tavanı karbon fiberden üretilirken B ve C sütunları üzerinde aynı malzemeden yapılmış kaplamalar dikkat çekiyor. Ön ve arka tamponlarının tasarımı daha sportif bir hale getirilen aracın bagaj kapağı üzerine bir spoiler eklenirken cam ve aydınlatma grubu koyulaştırılmış.

İç mekanında karbon fiber, deri ve süet kullanılan aracın ses sistemi çok daha güçlü bir üniteyle değiştirilirken süspansiyon sistemi de seviye ayarlı bir üniteyle değiştirilmiş.

Kaputunun altında da ciddi modifikasyon çalışması yapılan araca turbo besleme eklenirken motor gücü 450 beygire yükseltilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder