22 Ekim 2010 Cuma

Luxgen7 CEO


Geçtiğimiz yıl tanıttığı MPV modeline daha sonra elektrik motorlu bir konsept versiyon ekleyen Luxgen şimdi de bu aracın lüks donanımlı versiyonunu tanıttı. Tasarımında büyük bir değişiklik olmayan aracın donanımıysa bir makam aracına yakışır şekilde zengin.

Dış görünüşünde versiyona özel jantlar, krom aksam ve koyulaştırılmış camlardan tanınabile aracın iç mekanıysa oldukça farklı bir hava sunmakta. Arka kısımda iki adet tekli koltuğu bulunan CEO'da bu koltuklara katlanabilir ayak dayanağı, ısıtma, havalandırma ve masaj fonksiyonları eklenmiş.

Buzdolabı ve ek eşya gözlerine de sahip olan arka kısımda bulunan perdelerin tamamı elektrikli olarak kumanda edilebiliyor. Ön kısımla arasında bir paravan bulunan araçta şoförleiletişim araç içi intercom aracılığıyla yapılıyor. Ahşap kaplama ve deri döşemenin bolca kullanıldığı iç mekanda kullanılan analog saat de oldukça şık durmuş.

Arkada oturan yolcuların sıkılmasını istemeyen Luxgen bu kişiler için 10.2 inç büyüklüğünde LCD ekrana sahip bir eğlence sistemi de sunuyor. Yerleri değiştirilebilen okuma lambalarına da sahip olan arka koltuk yolcularına hizmet eden hoparlörlerse JBL marka.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder