18 Ekim 2010 Pazartesi

CLP MR 600 GT


Yakında yeni nesil modelleriyle tanışacağımız BMW 6 Serisi'nin güncel modelleri üzerinde yapılan çalışmalar hız kesmiyor. Bu doğrultuda 645 CI modeli için bir motor modifikasyon kiti hazırlayan CLP Automotive, diğer 6 Serisi modellerine de uygulanabilecek MR 600 GT isimli gövde kitini de tanıttı.

M6 modelininkini andıran ön tampon ve genişletilen çamurluklarla dikkatleri üzerine çeken otomobilde kullanılan 22 inç çaplı jantlar, yukarıya doğru açılan kapılar ve açık yeşil gövde rengi aracın yüzlerce metre öteden rahtça tanınabilmesine yardımcı oluyor.

Genişletilen çamurluklara uygun olarak yan eteklerin de tasarımı yenilenirken bagaj kapağı, daha büyük bir spoiler barındıracak şekilde yeniden tasarlanmış. Arka tamponu bir difüzörle donatılan otomobilin stop lambaları koyuşaştırılırken yenilenen egzoz sisteminde dört çıkış kullanılmış.

Ayarlanabilir bir süspansiyon sistemiyle donatılan otomobilin gövde kiti için 5.990 Euro ücret istenirken jant ve lastiklerden oluşan set 8.960 Euro bedelle sizin oluyor. Yeni egzoz sistemi için 1.599 Euro isteyen firma, 4.4 litre hacimli v8 motorun gücünü 379 beygire, torkunuysa 490 Nm'ye taşıyan modifikasyon kiti için 1.290 Euro talep ediyor.

2 yorum:

  1. Tam amele işi. Bir de utanmadan üstüne para istemişler.

    YanıtlaSil
  2. Benim için de çok abartılı olmuş.

    YanıtlaSil