17 Ekim 2010 Pazar

Hyundai i10 ve i20 Fiorucci


Özel donanım paketlerine sahip otomobiller üreten firmalar kervanına Hyundai de katıldı. İtalyan giyim firması Fiorucci ile birlikte hazırlanan paket i10 ve i20 modellerinde sunulmakta.

Küçük kardeş i10'da 5 gövde rengi seçeneğiyle sunulan bu pakette ön panjur, yan aynalar, bagaj kapağı açma kolu ve Fiorucci logoları açık yeşil veya pembe renkli alınabiliyor.

İç mekana geçildiğinde bu iki rengin kapı içleri, vites topuzu, koltuk döşemeleri ve orta konsolda da kullanıldıkları görülürken Fiorucci amblemlerinin koltuklara işlenmesi dikkat çekiyor.

Donanımında panoramik tavan ve geri görüş kamerası bulunan i10 Fiorucci'de 66 beygir güç üretebilen 1.1 litre hacimli motor görev yapıyor.

Daha az dikkat çekici bir duruşa sahip olan i20 Fiorucci'de de 5 gövde rengi sunulsa da aynalar ve ön panjur gibi küçük kardeşinde canlı renklere boyanan parçalar bu araçta siyah renge boyanmış.

İç mekanda siyah üzerine turuncu rengin hakim olduğu aracın donanımında iki adet sunroof ve geri görüş kamerası bulunuyor.

1.2 litre hacimli motoru 78 beygir güç üretebilen otomobilin fiyatı İtalya'da 14.990 Euro olarak açıklanırken küçük kardeşinin fiyatı aynı ülkede 10.990 Euro.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder