7 Nisan 2010 Çarşamba

Vauxhall Astra VXR Arctic Edition



Yeni Astra'nın beş kapılı hatchback modelleri satışta olsalar da diğer gövde seçenekleri için bir süre daha beklememiz gerekiyor. Bu bekleme süresini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Vauxhall, en güçlü Astra modeli olan VXR için özel bir donanım paketi sunmaya başladı.

Sadece beyaz gövde rengiyle sunulacak olan aracın tavanı, ön panjuru, 19 inç çaplı jantları, bagaj cıtası ve ayna korumaları siyaha boyanırken fren kaliperleri mavi renkte bırakılmış. 920 Sterlin farkla panoramik ön camla donatılabilen aracın yan ve arka camlarına ek karartma uygulanmış. İç mekandaysa en önemli değişiklik olarak ısıtmalı ve deri kaplı Recaro marka ön koltuklar gösterilebilir.

Otomobilin motor veya süspansiyon sistemindeyse bir değişiklik bulunmuyor. Lotus'un yardımlarıyla geliştirilen süspansiyon sistemi araç için en iyi yol tutuşu sağlarken turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motor 240 beygir güç, 320 Nm tork üretebiliyor.

1.965 Sterlin değerindeki ekipmanı sadece 720 Sterline sunan aracın fiyatı 23.595 Sterlin olarak açıklandı. Bu özel donanım seçeneğine sahip olacak araç sayısıysa 500 adetle sınırlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder